NOWE ALAANTKOWE BLW książka z przepisami Joanna Anger, Anna Piszczek
Co powinno znaleźć na talerzach, żeby dzieci z radością zjadły posiłek,
a do ich brzuszków trafiły wartościowe składniki odżywcze?
Książka autorstwa Joanny Anger i Anny Piszczek, to prawdziwa
kopalnia wiedzy i zbiór przepisów na posiłki idealne dla dzieci.
Joanna Anger i Anna Piszczek powracają z kolejną książką kucharską
przeznaczoną dla rodziców, którzy razem z dziećmi poszukują nowych smaków.
Metoda BLW już na dobre zagościła w polskich domach.
Tysiące maluchów nauczyło się dzięki niej jeść zdrowo i różnorodnie,
a rodzice przekonali się, że najlepszy sposób na wychowanie małego smakosza
to zasiąść razem z nim do stołu i cieszyć się wspólnym posiłkiem.
Autorki najpopularniejszego w Polsce bloga o metodzie BLW proponują ponad sto nowych przepisów,
wśród których znajdują się między innymi: smaczne śniadania, pożywne przekąski, nowe wersje tradycyjnych zup.
W książce znajdują się również przykładowe jadłospisy (na upały i na zimowe dni, na weekendy i czas choroby,
wegetariańskie i na początek rozszerzania diety), dzięki którym łatwiej zaplanować posiłki na cały dzień.
Joanna Anger – nauczycielka wychowania przedszkolnego, mama Ali i Zuzi
Anna Piszczek – polonistka i historyczka, mama Antka
Autor: Joanna Anger, Anna Piszczek
Wydawnictwo: Mamania
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 196
Oprawa: twarda
WYMIARY: 16,9 x 21,5 cm
Brak metod dostawy dla tego produktu.